SKODA leasen
Mijn private-leasecontract


Adreswijziging

Ben je verhuisd? Met behulp van dit formulier weet je zeker dat jouw nieuwe adresgegevens goed doorkomen. Jouw Škoda dealer kan dit niet voor je doen.

Einde contract

Als je Škoda private leasecontract afloopt heb je een aantal keuzes. Klik hier voor alle keuzes op een rij.

Contract eerder beëindigen

Wil je jouw contract eerder beëindigen? Neem dan contact met ons op via: (033) 454 92 92.

Contract afgesloten na 1 februari 2016
Als je jouw contract na 1 februari 2016 hebt afgesloten betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Contract afgesloten voor 1 februari 2016
Als jouw contract is afgesloten na 1 februari 2016 wordt het bedrag dat je moet betalen om het contract eerder te beëindigen vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde, plus maximaal 25% van de resterende maandtermijnen.

Tussentijds het contract wijzigen

Wil je tussentijds je contract wijzigen? Dat kan, maar houd er rekening mee dat hier mogelijk kosten aan verbonden zijn. Neem voor elke wijziging contact met ons op via (033) 454 92 92.

Kosteloos eerder beëindigen

Heb je een private leasecontract van na 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd. Heb je een contract van vóór 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Neem dan contact met ons op via (033) 454 92 92.
SKODA Autoverzekering
Meer praktische informatie over je private-leasecontract
Terug naar de homepage Škoda Financial Services
Klantenservice Škoda Financial Services
Zoek een Škoda dealer
Bezoek Škoda.nl