Particulier

Het uitzoeken van een nieuwe ŠKODA is een leuk maar ook serieus moment. Als je uit het aanbod van aantrekkelijke en betrouwbare nieuwe of gebruikte modellen een keuze hebt gemaakt, wil je ook zorgeloos genieten van je nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat je financieel niets kan gebeuren. ŠKODA Financial Services bied je een financiering én verzekering die past bij de bijzondere eigenschappen van jouw ŠKODA. En dat heeft voordelen.

 

ŠKODA Privé Plan: particuliere financiering voor jouw ŠKODA

Kies je voor financieren, dan kies je voor het ŠKODA Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, jouw keuzes en jouw ŠKODA! Lage maandlasten door slim gebruik te maken van de hoge inruilwaarde. Het Privé Plan is voordelig, verstandig en slim.

Private Lease Skoda

Slim

De slottermijn is nooit hoger dan je geschatte toekomstige inruilwaarde van je auto. Zo dekt deze het nog openstaande bedrag goed af. Je kunt natuurlijk ook de slottermijn lager vast zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Zo creëer je alvast een aanbetaling voor je volgende auto.
Skoda zakelijk leasen

Verstandig

ŠKODA adviseert een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kun je duidelijk plannen en weet je exact wanneer het betaalplan afloopt.
Skoda zakelijk leasen

Voordelig

Private lease een gloednieuwe ŠKODA voor een overzichtelijk bedrag per maand. Kosteloos te beëindigen bij scheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid.

Voor iedere portemonnee een echte ŠKODA Autoverzekering

Of je nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare autoverzekering voor bijvoorbeeld je ŠKODA occasion of een zeer complete all risk autoverzekering voor je nieuwe ŠKODA. Bij ŠKODA Financial Services heb je voor elke portemonnee de juiste verzekering. Bereken hier eenvoudig jouw premie.

Al klant van de ŠKODA Autoverzekering? Bezoek dan de al-klant omgeving.

Skoda operational lease

Nieuwwaarde garantie tot zelfs 5 jaar

De all risk ŠKODA Autoverzekering biedt je standaard 1 jaar nieuwwaarde garantie. Na diefstal of total loss rijd je dankzij deze regeling gewoon weg in een Volkswagen van hetzelfde type en dezelfde uitvoering. Je kunt deze periode uitbreiden naar zelfs 5 jaar.

Vrijwillig eigen risico

Net als bij een ziektekostenverzekering kun je kiezen voor een hoger eigen risico, waardoor de premie kan worden verlaagd. Kies voor € 250, € 500, € 750 of € 1.000 vrijwillig eigen risico. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie.
Private Lease Skoda

Schadeherstel met 100% originele onderdelen

De ŠKODA dealer herstelt jouw ŠKODA snel en vakkundig met 100% originele onderdelen. Jouw voordeel: geen waardeverlies bij inruil.

ŠKODA Private Lease

Met het ŠKODA Private Lease is het nu ook mogelijk als particuliere klant een ŠKODA te leasen. Jij regelt de brandstof, wij de rest. Privé een auto leasen betekent dat je onbezorgd in een gloednieuwe auto rijdt, voor een vast bedrag per maand. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Als particulier loop je dus 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Dat is pas vrijheid!
Private Lease Skoda

Flexibel

Kosteloos te beëindigen bij scheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid.
Lease Skoda zakelijk

Keurmerk

Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.
Skoda zakelijk leasen

Schadevrije jaren

Ook zonder schadevrije jaren dezelfde lage maandprijs.

Downloads

Meer informatie voor ŠKODA Particulier kan je vinden in de onderstaande downloads: