Particulier

Het uitzoeken van een nieuwe ŠKODA is een leuk maar ook serieus moment. Als je uit het aanbod van aantrekkelijke en betrouwbare nieuwe of gebruikte modellen een keuze hebt gemaakt, wil je ook zorgeloos genieten van je nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat je financieel niets kan gebeuren. ŠKODA Financial Services biedt je een financiering en verzekering die past bij de bijzondere eigenschappen van jouw ŠKODA. En dat heeft voordelen.

ŠKODA Privé Plan: particuliere financiering voor jouw ŠKODA

Kies je voor financieren, dan kies je voor het ŠKODA Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, jouw keuzes en jouw ŠKODA! Lage maandlasten door slim gebruik te maken van de hoge inruilwaarde. Het Privé Plan is voordelig, verstandig en slim.

Voor iedere portemonnee een echte ŠKODA Autoverzekering.

Of je nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare autoverzekering voor bijvoorbeeld je ŠKODA occasion of een zeer complete all risk autoverzekering voor je nieuwe ŠKODA. Bij ŠKODA Financial Services heb je voor elke portemonnee de juiste verzekering. Bereken Bereken hier eenvoudig jouw premie.

Al klant bij de ŠKODA Autoverzekering? Neem dan een kijkje in de al-klant omgeving voor polisvoorwaarden en veelgestelde vragen.

ŠKODA Private Lease

Met ŠKODA Private Lease is het nu ook mogelijk als particuliere klant een ŠKODA te leasen. Jij regelt de brandstof, wij de rest. Privé een auto leasen betekent dat je onbezorgd in een gloednieuwe auto rijdt, voor een vast bedrag per maand. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Als particulier loop je dus 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Dat is pas vrijheid!

Downloads

Meer informatie voor ŠKODA Particulier kan je vinden in onderstaande downloads: