Lease de Skoda zakelijk

Financial Services voor zakelijke klanten

Ben je al klant? Ga dan direct naar onze klantenservice. We helpen je graag.

Zakelijk

Op zakelijk gebied mag je hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en vooruitgang. Voor je mobiliteit mag je vertrouwen op maximaal gemak en absolute zekerheid. Hiervoor ben je bij je Škoda-dealer op het juiste adres. Hij kent jouw Škoda en is expert op het gebied van financiering en leasing. Gunstige voorwaarden en lagere tarieven maken oplossingen voor jou aantrekkelijk. Daarnaast biedt hij je het gemak van onderhoud en reparatie, bandenservice en schadeherstel, maar ook verzekeren en vervangend vervoer. Zo biedt Škoda jou met Škoda Financial Services zorgeloos rijden zonder omkijken.
Private Lease Skoda

Autoverzekering

Bereken je premie. Alle dekkingen in een overzicht, maar maak ook gerust gebruik van onze extra voordelen.
Skoda zakelijk leasen

Financial Lease

Škoda Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden.
Private Lease Skoda

Operational Lease

Financiële middelen blijven aanwenden voor kernactiviteiten maar toch garantie op mobiliteit? Škoda Operational Lease gaat uit van een Full Operational leasevorm, dus inclusief reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, verzekering (All-risk), afschrijving, rente en houderschapsbetaling. Optioneel kan ook een tankcard worden toegevoegd.
Terug naar de homepage Škoda Financial Services
Klantenservice Škoda Financial Services
Zoek een Škoda dealer
Bezoek Škoda.nl