SKODA autoverzekering

Privatelease-contract verlengen

en rij door in jouw vertrouwde Škoda

Je privatelease-contract verlengen


Komt het einde van je private-leasecontract in zicht maar wil je nog graag even doorrijden in je Škoda? Dat kan! Wij kunnen je contract verlengen.

 

Hoe werkt dat?

Je kunt eenvoudig je contract verlengen. De totale looptijd van je private-leasecontract mag inclusief verlengen maximaal 72 maanden zijn. Stel, je hebt nu een contract van 48 maanden, dan kun je dit contract met maximaal 24 maanden verlengen. Wanneer je wilt verlengen ontvang je van ons een verlengingsvoorstel.

Vraag verlenging aan

 

Wat verandert er aan mijn contract?

We gaan je originele contract verlengen met het door jou gekozen aantal maanden. Daarmee wordt je totale contractduur dus langer. De looptijd wordt verlengd, daarmee verandert het maandbedrag. Deze kan omhoog of omlaag gaan. Het maandbedrag wordt berekend op basis van de nieuwe looptijd van het contract en geldt voor de gehele contract duur. Hierdoor zal er een eenmalige verrekening plaatsvinden over de al verstreken termijnen. In het verlengingsvoorstel dat je van ons ontvangt staat het bedrag vermeld dat met je wordt verrekend.

Rekenvoorbeeld

Je hebt een contract van 36 maanden waarvan er inmiddels 34 maanden zijn verstreken en je wilt je contract nog graag met een jaar verlengen. Op dit moment is je leasetarief € 360,- per maand op basis van 36 maanden. Wanneer het contract wordt verlengd naar 48 maanden wordt het lease tarief € 365,- per maand. Bij het berekenen van het nieuwe leasetarief kijken we naar de componenten van jouw huidige leasecontract waaronder bijvoorbeeld extra benodigde service en slijtage van onderdelen. Dit betekent dat je de komende 14 maanden € 365,- per maand gaat betalen en dat het bedrag van € 5,- x 34 maanden = € 170,- voor de al verstreken maanden middels een éénmalig factuur met je wordt verrekend.

Ik wil graag een verlengingsvoorstel ontvangen

Wil je een verlengingsvoorstel ontvangen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. Wij maken het voorstel voor je klaar en sturen deze per e-mail binnen 5 werkdagen naar je toe. Wanneer je het verlengingsvoorstel hebt getekend en naar ons terug hebt gestuurd is de verlenging een feit.

Vraag verlenging aan