ŠKODA autoverzekering

Of je nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare 3-sterren all risk autoverzekering voor bijvoorbeeld je ŠKODA occasion of een zeer complete 5-sterren all risk autoverzekering voor je nieuwe ŠKODA. Bij ŠKODA Financial Services heb je voor elke portemonnee de juiste verzekering. Bereken hier eenvoudig jouw premie.

Aanvullende verzekering

Aankoopwaarderegeling van 3 of 5 jaar
De ‘all risk’ ŠKODA Autoverzekering biedt je de keuze tussen een 3- en een 5-sterren variant. De all risk 5-sterren variant biedt je standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling, welke uitgebreid kan worden naar 3 of zelfs 5 jaar.

Koop je een nieuwe ŠKODA?
Zolang de aankoopwaarderegeling van toepassing is, houden we zelfs rekening met een eventuele prijsverhoging van 15%.

Extra accessoires voordelig meeverzekeren
Bij de ŠKODA Autoverzekering zijn accessoires van je ŠKODA tot € 2.000 gratis verzekerd. Wil je een hoger bedrag aan accessoires verzekeren? Dan heb je de keuze om je accessoires voor € 3.000 of € 5.000 voordelig mee te laten verzekeren.

Rechtsbijstand voor motorrijtuigen (rechtshulpverzekering)
Als bij een verkeersongeval persoonsschade ontstaat door schuld van een ander, krijg je rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten zijn voorbeelden van persoonsschade. Natuurlijk heb je met de Rechtsbijstand voor motorrijtuigen ook recht op onze verhaalservice. En raak je betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van je ŠKODA? Ook dan kun je rekenen op onze juridische hulp.

Uitgebreidere info? Ga dan langs bij je ŠKODA bij jou in de buurt.

Meer over onze dienstverlening kun je lezen in onze Dienstenwijzer.