Skoda Citigo Private Lease

Je autofinanciering loopt af. Wat nu?

Binnenkort is het alweer zo ver. Je Škoda is bijna afbetaald en dan is ie helemaal van jou. Een goed moment om stil te staan bij de praktische zaken en natuurlijk de mogelijkheden voor misschien wel een nieuwe auto!

 

Nog even doorrijden of overstappen in een nieuwe een nieuwe Škoda, de keus is aan jou.

De inruilwaarde van je Škoda zal je positief verrassen. Dat brengt een nieuwe auto waarschijnlijk dichterbij dan je denkt. Met de inruilwaarde kun je namelijk een groot deel van je nieuwe Škoda direct betalen. En de rest? Die betaal je weer per maand met een nieuw financieringscontract. Zo rijd je weer voor een vast bedrag per maand. Interessant? Ga dan naar je Škoda dealer. Ze helpen je graag met de inruil van je auto en een voorstel voor een nieuwe financiering.

Bekijk je contract online

Met Mijn Škoda Financieel kun je op elk moment wanneer het jou uitkomt de informatie over jouw financieringscontract bekijken.

 

Heb je een slottermijn in je huidige financiering?

Het kan zijn dat zijn dat je bij het afsluiten van je financiering hebt gekozen voor een slottermijn. Wat was dit ook alweer? In dat geval heb je een deel van de financiering “bevroren” in een aflossingsvrij deel. Hierover betaal je dan alleen rente en geen aflossing. Dit noemen we de slottermijn en zorgt voor lage maandbedragen. De slottermijn wordt samen met de betaling van je laatste maandbedrag afgeschreven. Bij afsluiten wordt de slottermijn nooit hoger vastgesteld dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Kies je voor een nieuwe auto dan los je eerst de openstaande slottermijn af met je inruilwaarde. Het bedrag dat overblijft kun je gebruiken als de aanbetaling van je nieuwe Škoda. En de rest? Die betaal je weer per maand met een nieuw financieringscontract.

 

Een slottermijn en komt de aflossing nu even niet uit?

Het kan natuurlijk zijn dat het aflossen van de slottermijn op het moment niet goed uitkomt. Dat snappen wij en daarom kun je ervoor kiezen een nieuw financieringscontract af te sluiten voor alleen de slottermijn. Zo hoef je het bedrag nu niet in één keer te betalen en los je het restbedrag in delen af. Je rijdt dan nog even door in je huidige auto en wanneer je toe bent aan je volgende auto helpen we je weer verder!

Terug naar de homepage Škoda Financial Services
Klantenservice Škoda Financial Services
Zoek een Škoda dealer
Bezoek Škoda.nl