Skoda Operational Lease

Schade

Schade is natuurlijk al vervelend genoeg. Graag helpen wij je weer op weg! Wij hebben verstand van jouw auto en verrassen je graag in positieve zin als je met een schade te maken krijgt. Ook bij inbraken en diefstal en al jouw vragen over Škoda kun je bij je dealer terecht. Direct schade melden?

 

Heb je een (private-)leaseauto?
Meld dan hier je schade. Online schade melden op deze pagina is voor klanten met een ŠKODA Autoverzekering.

Ongeval of pech onderweg

Heb je een ongeluk gehad of sta je met pech langs de weg? Neem dan contact op met de hulpdienst. Tel: 020 561 89 08 in Nederland Tel +31 (0) 20 561 89 08 in het buitenland.

Schade melden

Meld schade snel en eenvoudig online. Of bel ons via 033 479 49 10. Heb je een schadeformulier ingevuld? Stuur deze naar: schadeservice@allianz.nl.

Ruitschade

Neem contact op met je Škoda dealer voor het herstellen van ruitschade. Als je de ruit van je Škoda laat repareren door je Škoda dealer heb je geen eigen risico.

Veelgestelde vragen

Lease Skoda zakelijk

Diefstal of vermissing

Bij diefstal of vermissing van jouw voertuig raden wij je aan direct aangifte te doen bij de politie. We hebben het proces-verbaal namelijk direct nodig om de melding in behandeling te nemen.
Skoda operational lease

Inbraak

Wanneer er in jouw auto is ingebroken, meld dit dan direct bij de politie. Dit is belangrijk omdat wij een proces-verbaal nodig hebben om de schade af te handelen.
Skoda zakelijk leasen

Vind jouw schadehersteller

Met een Škoda Autoverzekering ben je altijd verzekerd van service en kwaliteit. Schadeherstel vindt plaats bij de Škoda dealer.
Private Lease Skoda

Autoverzekering

Bereken je premie. Alle dekkingen in een overzicht, maar maak ook gerust gebruik van onze extra voordelen.
Skoda financial services

Contact

Bel of mail ons via 033 479 17 25, skodaverzekering@allianz.nl.
Private Lease Skoda

Polisvoorwaarden

Alle polisvoorwaarden en verzekeringskaarten op een rij.